Weboldalunkon a gyorsabb és kényelmesebb használhatóság miatt sütiket használunk, valamint statisztikai szempontból (látogatottság mérése, cikkek népszerűségének vizsgálata) felhasználjuk. 

Az oldal megtekintésének folytatásával Ön elfogadja ezen sütik használatát.

 

Kezdőlap

kezdolap.jpg

Szervizünk közel negyven éve foglalkozik befecskendező, motorirányító rendszerek javításával, diagnosztizálásával. A nyolcvanas évek elején hazánkban az elsők között voltunk, akik elsajátították az akkor élvonalbeli K-Jetronic működését, az akkori csúcstechnikát németországi márkaszervizek műhelyeiben ismerhettük meg. Tudásunkat és műhelyünket azóta is töretlen lelkesedéssel bővítjük, ma már világszínvonalú eszközökkel dolgozunk olyan autódiagnosztikai problémákon, amik harminc éve még elképzelhetetlenek voltak. Néhány saját fejlesztésű műszert, eszközt is sikerrel alkalmazunk.  

Az Alfa Romeotól a Volvoig szinte minden típust elvállalunk, függetlenül attól, hogy az adott modell mennyire a szívünk csücske. A legtöbb nálunk javított autó az Audi, VW, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, Saab, de néhány egzotikus csoda, Porsche, Ferrari, Maserati, Bentley is színesíti az autószerviz palettáját.

Minden megtakarítható forintot műszerekre, szakirodalomra, javítási technológiára, képzésre fordítunk, mert ez ma a sikeres autódiagnosztika alapfeltétele. A korszerű járművek leginkább egy gördülő elektronikai laborhoz hasonlíthatók, több száz méter kábellel, szenzorokkal, egymással kommunikáló vezérlőegységekkel. Erre a területre szeretnénk látogatóinknak némi betekintést nyújtani.

 

 
CSAPATUNK: 
 
Besze Sándor - gépjármű üzemmérnök oklevéllel /Győr/ + közlekedés gépész technikusi oklevéllel + autószerelő mester végzettséggel + alapszakmával, angol nyelvismerettel 
 
Besze Gábor - autóelektronikai villamosmérnök, felsőfokú angol és német nyelvvizsgákkal 
 
Tóth Tamás - gépjárműtechnikai szerelő, angol nyelvismerettel
 
Angyal Gábor - automatikai technikus, angol nyelvismerettel
 
Tóth Tamás Gergely - autószerelő, angol és spanyol nyelvismerettel 
 
BmS Motordiagnosztika műhely
 
 
 
A "Technikai info"-ba belépve több, mint százötven szakmai cikk nyitható meg, több, mint ezerháromszáz, a témához kapcsolódó fotóval, oszcilloszkóp ábrával, diagrammal. A százötvenegy cikk elég tekintélyes terjedelmű, hagyományos, B5 könyvoldalt alapul véve bő 750 oldalt tenne ki.
 
 
A szaksajtóban, nyomtatott formában eddig megjelent harminchárom cikkünket a Technikai info oldalon külön kigyűjtöttük.
 
 
 
 
 
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN! KÉRJÜK KAPCSOLATFELVÉTEL, IDŐPONTKÉRÉS CÉLJÁBÓL E-MAILT ÍRJANAK, A TELEFONT ELFOGLALTSÁGAINK MIATT ÁLTALÁBAN NEM TUDJUK FELVENNI. 
 
 
 
 
ELÉRHETŐSÉGEINK: 
 
BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
BmS
 
Előfordul, hogy túlterheltségünk miatt kénytelenek vagyunk a telefont átmenetileg kikapcsolni. Ilyen esetben a kapcsolatfelvétel legbiztosabb módja az email, vagy itt:
 
 
Email: info@injektor.hu
 
NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 
     
ÜGYFÉLFOGADÁS ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN,
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN!
 

Befecskendezős Motorok Szervize • 2030 Érd Rózsa u. 5. • 06-30-598-8006 • info@injektor.hu